Závody na autodromu ve Vysokém Mýtě

Tomáš Urban, 24. března 2014, 21:05 Google+

ředposlední březnovou sobotu se pod hlavičkou RTC – Rallye tým Chrudim, uskutečnil automobilový závod v prostorech autodromu ve Vysokém Mýtě. Do závodu se přihlásilo 80 posádek s řadou rozmanitých značek vozidel a to od sériových až po závodní vozidla.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
rally team chrudim

rally team chrudim | foto: Vrba, Pavel

Sdílejte článek

Vytyčenou trať, danou omezenými prostory autodromu, projížděly všechny posádky s obrovským nasazením  a uměním, což bylo možné sledovat i na  zájmu diváků, kteří přišli přímo na tribunu autodromu a po celý den závod sledovali. Závody přitahovaly  pozornost  okolo projíždějících aut na státní silnici kolem autodromu, což bohužel mnohdy komplikovalo provoz na této komunikaci.

Celou akci lze hodnotit jako velmi povedenou, organizace závodů pod vedením zkušeného organizačního týmu pod vedením Martina Kučery přispěla k velmi dobře strávenému sobotnímu dni, kterému navíc i přálo příjemné slunečné odpoledne.

Přestože organizátoři museli občas napomenout diváky, kteří si neuvědomovali, že tam kde zrovna chtějí se svou rodinou projít, jezdí auta a ohrožují tak nejen sebe ale i posádky.  Vše se podařilo naštěstí dokonale organizačně zvládnout a lidem bezpečnostní opatření objasnit a vysvětlit.


V průběhu závodu nedošlo k žádnému zranění, nehodě a nebo ke škodě.  Všichni  jezdci  tak uvítali možnost zajezdit si v úplně neznámém prostředí a zdokonalit si tak své řidičské schopnosti a dovednosti.

Myslím si, že má smysl pokračovat  v podobných akcích a přeji organizátorům  mnoho takto dobře zorganizovaných a uspořádaných závodů.

Další fotky pod článekem nebo ve fotogalerii

 
Vytisknout

Diskuze: Závody na autodromu ve Vysokém Mýtě

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

rally valašská

Regulace diváků na rychlostních zkouškách valašky

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud