Přímý přenos z RZ v Krumlově

Martin Trdla, 1. května 2007, 15:19 Google+

Uživatelé internetu mohou být svědky historické události, v pátek a v sobotu se uskuteční první přímý přenos z průběhu rychlostní zkoušky. Technicky nejvhodnější je k takovému pionýrskému činu superspeciální zkouška, takže obě RZ na českobudějovickém výstavišti bude možné sledovat vlastně kdekoliv na světě.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rally Český Krumlov (CZE)

Rally Český Krumlov (CZE) | foto: Archiv RallyZone.cz

Sdílejte článek

Jak už je velmi dobře známo, pojede se rychlostní zkouška poprvé v pátek, přímý přenos začíná v 17:40. I druhý průjezd výstavním areálem se bude přenášet v sobotu od 12:30. Diváci u počítačů a připojených televizních monitorů tak budou svědky vždy dvou kol po rychlých asfaltových cestách nejen samotných soutěžních vozidel, ale také exhibičních průjezdů unikátních soutěžáckých legend minulosti, jako Lancia Stratos, Lancia Rally 037, Lancia delta S4, Lancia Delta Integrale, Porsche Carrera a dalších.
Pokud nebudete chtít vychutnat atmosféru přímo na Výstavišti, připojte se internetem na adresu http://tv.mediasport.cz/tv a sledujte vysílání v pohodě domácího prostředí.

Ale i přímo v areálu Výstaviště budete moci po dobu soutěže sledovat aktuální výsledky a informace na internetu. Pořadatel tam totiž bude provozovat volně přístupnou síť wi-fi, která pokryje celou oblast. Bude k dispozici všem – divákům, mechanikům, vedoucím týmů i novinářům. Síť je volně přístupná (nešifrovaná) a její název je rally. Nastavení sítě je uvedeno v přiložených obrázcích stačí zadat – Získat adresu IP se serveru a získat adresu serveru DNS automaticky.

Další wi-fi síť bude k dispozici novinářům v tiskovém středisku v hale Z, bude mít název tisk a nastavení je stejné jako u předchozí. Novináři budou mít také možnost připojit vlastní PC k lokální síti s internetem (ti co nemají WIFI adaptér). Další WIFI síť bude v tiskovém středisku v ČK na gymnáziu. Nastavení i název je zcela stejné jako u sítě v tiskovém středisku v ČB.

Tisková zpráva 35. Rallye Český Krumlov 2007
Vytisknout

Diskuze: Přímý přenos z RZ v Krumlově

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Šumava (CZE)

Rally Šumava v galerii

Rally Hustopeče (CZE)

Hustopeče nadále v tradičním formátu

Valašská Rally (CZE)

Spokojenost i rozpaky u Samohýl Škoda Teamu po Valašce

Kohn, Filip

Filip Kohn v Maďarsku vítězný, nyní jej čeká Rally Croatia

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally - fotogalerie Kuby Machálka

Valašská Rally (CZE)

Valaška láká do ValMezu už na sobotu

reklama

Doporučujeme

Hudec, Martin

Na Lužických horách početné startovní pole

Čtěte dále

Nejčtenější články

  1. Hustopeče nadále v tradičním formátu

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud