Atraktivní seznam přihlášených na Setkání mistrů

Petr Eliáš, 16. listopadu 2017, 14:56 Google+

V letošním roce obsahuje seznam přihlášených na Setkání mistrů množství zajímavých jmen českého i světového motorsportu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Setkání mistrů

Setkání mistrů | foto: Jan Merta - RallyZone.cz

Sdílejte článek

Global Assistance Setkání mistrů v Sosnové v sobotu 18. listopadu nabídne v hlavním programu celodenní motoristickou zábavu, skvělé jezdce rally, rallycrossu a autokrosu, a unikátní závodní techniku. Jako hlavní hvězda se představí dvojnásobný mistr světa v rally Ital Miki Biassion, kterého diváci uvidí za volantem historického Fordu Escort Cosworth a moderního speciálu Abarth 124 Rally skupiny R-GT s pohonem zadních kol. Legenda světové rally, kterým je Fin Markku Alén, usedne do soutěžní Škody Fabia R5 a vycházející hvězda světové rally Fin Teemu Suninen se představí s rallycrossovou Škodou Fabia.

Z účastníků Setkání mistrů v kategorii automobilových soutěží rally jmenujme například Martina Vlčka s Fordem Fiesta R5, slovenskou rally legendu Igora Drotára se Škodou Fabia R5 nebo například Poláka Grzgorze Grzyba se stejným vozem či Jana Černého s čistě elektrickým závodním vozem Hiper Mk 1. V kategorii autokrosařů a rallycrosařů jmenujme například mladého a nadějného Jakuba  Kubíčka, Petr Nikodéma a samozřejmě také autokrosovou legendu a stabilního účastníka Setkání mistrů Jaroslava Hoška.  Evropský titul v Sosnové oslaví Aleš Fučík.

Diváci uvidí během Setkání mistrů také atraktivní dakarské speciály, historické soutěžní automobily a drifterskou show. Během celého dne bude možné v Sosnové získat podpisy hvězd domácího i světového motorsportu a ideální příležitostí k tomu bude i velká autogramiáda, která se na Autodromu uskuteční v sobotu po poledni. Můžeme prozradit, že do Sosnové dorazí i mistři volantu, kteří zrovna nebudou závodit, a budou jimi například Jan Kopecký nebo Ladislav Křeček. Divácky vděčný program nabízí také páteční seznamovací a tréninkové jízdy na Autodromu v Sosnové, které závodníci využívají k nastavení svých vozů a ke svezení partnerů týmu. Hlavní program Global Assistance Setkání mistrů začíná v sobotu 18. listopadu od 9:00 a závěrečné superfinále je naplánované na 15:25. Autodrom bude pro diváky otevřen v pátek i v sobotu od 8:00.

Vstupenky na páteční i sobotní program bude možné zakoupit v pokladnách Autodromu Sosnová. Sledujte web www.autodrom.cz a facebook Autodrom Sosnová, kde se dozvíte více informací.

Vytisknout

Diskuze: Atraktivní seznam přihlášených na Setkání mistrů

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

cvrček, věroslav

Věroslav Cvrček díl 2. „Zážitky ze Safari rally by byly na celou knihu“

reklama

Doporučujeme

Evans, Elfyn - Barritt, Daniel

Reakce DMACKu na první vítězství? Odchod s týmem z WRC!

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud