Norské loučení se Subaru Impreza WRC 06

Solberg, Petter | foto: Subaru WRT

Subaru World Rally Team se na startu Rally Norway naposledy ukáže s vozem Subaru Impreza WRC modelového označení ´06. Na další soutěži světového šampionátu, Mexické rally, tým už představí vůz modelové řady 2007.

Ještě předtím je ale pro celý tým prioritou, aby pokud možno oba jezdci, Peter Solberg i Chris Atkinson, dojeli do cíle Norské rally na pozicích, které zaručují body do hodnocení týmů.

„Tak jako na rally Monte Carlo a Švédské rally, je naším hlavním cílem dostat oba vozy do cíle na bodovaných pozicích,“ řekl Richard Taylor, výkonný šéf týmu SWRT.

Taylor také nezapomněl pochválit Chrise Atkinsona za jeho dobré výkony na obou úvodních soutěžích letošního šampionátu. Atkinson dojel obě soutěže v první šestce celkového pořadí a zajistil tak týmu cenné body.

Pro někdejšího mistra světa Petera Solberga vytyčil tým jasný cíl. Solberg by podle Taylora měl dojet do cíle Norské rally mezi první pěticí jezdců, a jak dále Taylor uvedl, posádka Peter Solberg – Phil Mills by měla bojovat o umístění na stupních vítězů.

Foto: Subaru

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy