Gigi Galli má nového sponzora

Galli, Gigi | foto: Bettiol, Massimo

Gigi Galli oficiálně oznámil dalšího sponzora pro jeho program v Mistrovství světa v rally. Je jím oblast Valtellina Livigno.

Spolupráci oznámili manažer týmu Aimont  Racing Team Pierfrancesco Zanchi a člen rady oblasti Valtellina Livigno Maurizio Del Tenno při příležitosti International Tourist Exhibition v Miláně.

„Jsem velice šťastný, že se mě Valtellina rozhodla podporovat, ale zvlášť mě těší podpora mého rodného města Livigna. Mám velice silný vztah k mému městu, které mně vždy vyjadřovalo podporu během celé kariéry. Jsme velice potěšen, že budu na svém autě vozit znak regionu Valtellina Livigno,“ říká Galli.

Gigi Galli závodí s vozem Citroen Xsara WRC, který připravuje PH Sport France a chod týmu zajišťuje italský Aimont Racing Team, Program pro letošní sezónu obsahuje celkem osm soutěží. Dvě z nich již má Gigi Galli za sebou, a to Rally Sweden a Rally Norway.

Dalšími podniky, kterých se Gigi Galli zúčastní jsou Portugalská rally (30.3-1.4.), Rally Argentina (4.-6.5.), Rally Acropolis (1.-3.6.), Finská rally (3.-5.8.) a Rally Nový Zéland (31.8.-2.9.)

Foto: Massimo Bettiol - Aimont Racing Team

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy