Prodrive zřejmě povede Subaru a tvrdě

Solberg, Petter | foto: Subaru WRT

Při Rally Japonsko došlo v zákulisí šampionátu WRC k významnému setkání, které může výrazně zamíchat stojatými vodami nejvyšší třídy soutěžního sportu. Britský Prodrive obdržel od Subaru nabídku s jasným cílem, vyhrávat a získat titul.

David Richards se dlouho připravoval na vstup do Formule 1 s vlastním týmem, ale současná politická situace plán opozdila, ne-li definitivně zrušila. Brit se však o práci bát nemusí, jeho společnost má velké renomé a možná se zaměří znovu na rally, kde se jako schopný a úspěšný manažer v minulosti proslavil.

„Tohle je o vedení týmu a jde o jasný plán od samého začátku do konce. Každý a myslím to doslova, se mu musí podřídit," prohlásil Richards v návaznosti na nabídku Ikuo Mori.

Subaru už dva roky nevyhrálo soutěž mistrovství světa a vztah s hvězdou týmu Petterem Solbergem je poněkud napjatý. Šampion z roku 2003 však bude startovat za japonský tým i příští rok, ale Richards se už nyní nechal slyšet, že je ochoten jednat tvrdě, aby dostál závazků a cílů.

„Nechci mít v týmu někoho s vlastním plánem. Jestliže tam budu muset přijít a udělat zlou krev, udělám to. V tomto směru jsem hodně tvrdý a nějaká ta rozbitá vajíčka mi vůbec nevadí."

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy