Henning Solberg opět za Munchi´s Ford

Solberg, Henning | foto: Stobart Motorsport

Ve staronovém týmu Munchi´s se opět představí populářní Nor Henning Solberg.

Za tento tým pojede Solberg svou druhou soutěž (první byla Argentina). Jezdec se netají tím, že by chtěl skončit ve výsledcích v první pětce.

V Jordánsku se mu podařilo dovézt Focus týmu Expert na čtvrtém místě absolutně. Tento výsledek by rád zopakoval i na Sardinii. "Doufám, že se opět podaří dobrý výsledek, v Jordánsku to byla letošní nejlepší umístění. V jordánsku, ve druhí polovině soutěže jsem se v autě konečně cítil jako doma a konečně si s ním porozuměl," říká Solberg

Na Sardinii pojede počtvrté. Celková zdejší bilance je ale remíza. Dvě dojetí, dvě odstoupení. Jezdec k tomu říká: "V loňském ročníku bylo mnoho odstoupení. Je to velmi záludná rally. Věřím, že Pirelli bude lepší a že se nám vyhnou defekty pneumatik, o které při charakteru zdejší soutěže není nouze,"

Druhý vůz bude pilotovat Frederico Villarga, je to vůz číslo 9. Tým vyslovil přání, že by měldojet na bodech a pokud možno by měl dojíždět všechny soutěže. Villarga bude rozjetý, neboť o minulém víkendu absolvoval další soutěž argentinského mistrovství.

"Sardinie je pro mne specifikcá soutěž, neboť zde pojedu poprvé. Bude velmi důležité napsat správně rozpis a co bude ještě důležitější - dojet a dovézt body pro tým", říká Villarga

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy