Suzuki pro Fanoušky motosportu: N´Style

Suzuki Swift N´Style | foto: www.suzuki-presse.de

Suzuki přišlo s pěknou úpravou Suzuki Swift ve skipině N, ale v civilní verzi.

Celý projekt vychází z vozů Suzuki Rally Cup, který vstoupil do své čtvrté sezóny. Jezdci soutěží s vozy Suzuki Swift ve třídě N. Fanoušci rychlé jízdy za rozumnou cenu tak mají jedinečnou možnost využít nové limitované série Suzuki N´Style .

Poznatky ze seriálu Suzuki Rally Cup využili technici při přípravě limitované edice Suzuki Swift N´Style.

Vznikla takzvaná Suzuki N Style Edition. Je určena fanouškům rally. Cena tohoto modelu bude 17.500 EUR a bude k dispozici 500 vozů a bude se vyrábět v kosmické perleťové černé barvě. Zákazník k autu dostane ještě celou kolekci oblečení aktuální u Suzuki Motosport.

 

Její úpravy jsou následující. Karoserie vychází se sériové Suzuki Swift, vyladěný motor má  125 koní. Podvozek má tlumiče Monroe – sportovní ze závodní verze  SRC, zaručující velmi rychlou jízdu na asfaltu i šotolině, samozřejmě stavitelné. Pneumatiky bude mít 195/ 45 ZR 17. Ty zajistí stabilitu vozu v zatáčkách a budou osazeny na desetipaprskových hliníkových kolech.

 

Interiér bude vybaven tříramenným koženým sportovním volantem. Posezení budou zabezpečovat sportovní sedačky . Pedály budou z leštěného kovu, rovněž sportovní. Audiosystém s navigací bude umět přehrávat formáty MP3 a WMA, zvuk zajistí šest reproduktorů.

Bezpečnostní výbava má šest airbagů, standardně dodáváno bude i čtyřkanálové ABS a ESP, vše nastavené na sportovní způsob jízdy.

Kdy se můžeme na tento model těšit? Výrobce přesný datum neuvedl, ale bude to prý již brzy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy