Uspokojivá rally pro Travagliu

Travaglia, Renato - Granal, Lorenzo | foto: www.ircseries.com

Za volantem svého Abarth Grande Punta S2000 dosáhl Renato Travaglia pátého místa na Barum Rally Zlín, která byla šestou zastávkou IRC.

V sobotu ráno měl Renato špatnou volbu, když nezvolili optimální obutí pro svůj vůz. Po sobotním ránu figuroval na deváté pozici, kterou se mu podařilo přetavit v pátou pozici v cíli.

„Se svým výsledkem jsem spokojený. Během prvního dne jsme neměli dobrý set-up a zvolili jsme špatné obutí, což je škoda. V neděli jsem pak ze sebe vydal to nejlepší. Měli jsme jen menší nehodu na poslední zkoušce. Ztratili jsme tím pět vteřin, to není mnoho, ale nás to stálo čtvrtou pozici!“

Na čtvrtém místě skončil Pavel Valoušek, který měl náskok pouhých 2,8s na Travagliu. „I přes naši chybu jsme spokojeni s výsledkem, protože jsme dokázali, že dokážeme být rychlí, když máme dobře vyladěné auto. Musím říci, že místní rally byla velice těžká s úzkými a nebezpečnými zkouškami. Opět jsme se dostali přes víkend do tempa a jsme za to rádi. Byl jsem také velice potěšen prací týmu Trico Motor Sport Teamu, který odvedl dobrou práci,“ zakončil Travaglia.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy