Sarrazin opět za volantem

Vouilloz, Nicolas - Klinger, Nicolas | foto: www.ircseries.com

Stephane Sarrazin se po zkušenostech ve světovém šampionátu s Imprezou WRC pravěpodobně vrátí do seriálu IRC pro příští rok, zatím má jistou účast v Monte Carlu. Jeho nářadím bude Peugeot 207 S2000.

Společně s podporou týmu Peugeot Sport a Peugeot Dealership Network (GCAP) se Sarrazin zúčastní posledních dvou závodů letošního Mistrovství Francie a následně zavítá i na Rallye d'Antibes, což bude jakási příprava na následující ročník Rally Monte Carlo. Novým spolujezdcem bude Jacques-Julien Renucci.

"Je to velmi skvělý program. The Rallye d'Antibes mi po nějaké době opět umožní usednout do závodního vozu a najít tak mé možnosti s tímto autem, obzvláště když zde pojedu vůbec poprvé. Naposled jsem do Peugeotu S2000 usednul minulý rok v Portugalsku, kde auto fungovalo výborně, proto nemám žádné obavy. Monte Carlo je legenda mezi rally závody, tak že se tam těším. Naposled jsem v Monte v roce 2006 vybojoval páté místo. Peugeot 207 S2000 je výborné auto, což dokazuje teď v IRC, kde je skoro k neporažení, nemůžu se dočkat na první jízdu! Musím poděkovat všem lidem z Peugeotu, kteří mi poskytují skvělou podporu a fantastickou možnost!"

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy