Hirvonenův doping = Duval

Hirvonen, Mikko | foto: Ford Motor Company

Jednička Fordu, Mikko Hirvonen, už nyní prohlásila, že Ford udělal moc dobře, když nasadil na dva světové podniky asfaltového specialistu Duvala. Ten se předvedl již na shakedownu, kde skončil třetí.

Duval je posilou týmu Ford pro Katalánskou a Korsickou rally, kde se pokusí konkurovat Loebovi, čímž by usnadnil cestu nyní druhému v pořadí, Hirvonenovi. A právě Hirvonen se už nyní nemůže nebažit toho, že má k dispozici právě Duvala.

"Sice až zítra teprve uvidíme, jak se nám povede, ale já už nyní mohu říci, že příchod Francoise vnesl do týmu nové nápady ohledně nastavení. I když jsou naše styly úplně rozdílné, tak nemohu říci, že bych se něco nepřiučil, tak že v tomto směru mi to určitě pomohlo."

"Jsme tu, abychom zkusili vyhrát, i když to bude velmi složité. Jak Sebastiem, tak i Dani zde budou jen těžko k poražení, ostatně jako je na asfaltových soutěžích zvykem. Já už nemám co ztratit, tak že budu riskovat více než normálně. Dokud je tu matematická šance Sebastiena porazit, budu tlačit na pilu," říká Hirvonen.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy