Wilson drží pátou pozici

Wilson, Matthew | foto: Stobart Motorsport

Jednadvacetiletý Matthew Wilson spolu se svým spolujezdcem Scottem Martinem drží už jako jediná posádka prapor týmu Stobart VK M-Sport Ford. V průběhu druhé etapy se posunuli již na pátou pozici.

Mladý britský jezdec postoupil průběžným pořadím o jedno místo vzhůru oproti včerejšku. Dnes šel spát z pátého místa. Ve včerejší etapě hledal dobrý rytmus své jízdy, což se mu podle jeho slov nepodařilo optimálně ani dnes. Mladý Wilson zajížděl konzistentní časy a dnešek zakončil na pátém místě, které zajišťuje Stobartu solidní příděl bodů.

„Dnes jsme měli lepší rozpis než včera. Přestože to dnes nebyl nejlepší výkon z naší strany, tak vše fungovalo perfektně. Držíme pátou pozici, jenž zaručuje slušný bodový příděl týmu Stobart. Dnešek byl jeden z nejtěžších dnů, jaké jsem v rally zažil,“ přiznává Matthew.

„Tratě rychlostních zkoušek byly, zvláště při druhých průjezdech, již hodně rozbité. Museli jsme si dát pozor, abychom se vyhnuli potížím. O tom, jak byla soutěž zrádná, svědčí problémy ostatních posádek. Zítra se pokusíme udržet solidní rychlost a také se pokusíme udržet před posádkami, které jsou za námi,“ slibuje Wilson.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy