Bitva o týmový titul slibuje drama

Rally Monte Carlo | foto: Ford Motor Company

Stejně jako ostatní týmy, i Ford čeká ve Walesu poslední letošní soutěž a bitva o titul pro nejlepší tým stále není rozhodnuta. Šance pro modrý ovál tu stále žije, ale vše má ve svých rukou Citroen.

Citroen zatím udržuje vedení o jedenáct bodů, ale v poslední soutěži, Japonské rally, získal Ford double a náskok stáhl. Malcolm Wilson, šéf celého M-Sportu, věří, že jeho svěřencům se podaří zopakovat stejný výsledek jako minulý rok, kdy Gronholm s Hirvonenem získali také double. Místo Gronholma bude ve hře Latvala a spolu s Hirvonenem má od svého šéfa jasný příkaz, prostě jet na 110%.

"Vidím tu jen jednu šanci. Mikko a Jari-Matti musí jet naplno. Nic jiného udělat nejde. Samozřejmě budeme sledovat situaci během celé rally, ale měli by jet na plno již od samého začátku. Musíme skončit na prvním a druhém místě. Nemůže si dovolit nějakým způsobem ztratit. Minulý rok jsme zde získali double a já jsem přesvědčen o tom, že něco podobného můžeme zopakovat i letos. Přesto je nám jasné, že vše má ve svých rukou Citroen. I když naplníme náš cíl a získáme double, bude záležet na Sebastienovi a Danim,"
říká Malcolm Wilson.
 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy