Henning se držel hesla: Buď anebo

Solberg, Henning - Menkerud, Cato | foto: www.vgb.no/6339/

Henning Solberg sice nijak výrazně nezklamal, ale zároveň letos ani nijak neoslnil. Ve Walesu se dlouho držel na bodech, přesto mu nebylo přáno.

Když se podíváme na konečnou tabulku, dá se říci, že Henning dostal lekci z produktivity. Je sice pravda, že Duval měl na dvou soutěžích k dispozici tovární vůz Fordu, přesto to dokázal v pěti dojetých soutěžích získat 25 bodů. Henning pak má s dvanácti dojetými soutěžemi na kontě o tři body méně. Na závěr sezony pak potvrdil, že letos to nic extra nebylo, když ve Walesu odstoupil v poslední etapě.

"Samozřejmě jsem zklamaný, že se nám nepodařilo dokončit tuto soutěže, ale musel jsem zariskovat a zkusit Anderssona předjet. Byli jsme moc širocí a myslím, že jsme o skálu poškodili zadní tlumiče, tak že to rozhodně nebyl nejlepší závěr sezony. Byl to velice těžký závod a asi jako většina jsme začali opatrněji, abychom na tomto povrchu lépe našli grip auta, což bylo velmi těžké. V sobotu jsme měli auto dobře nastavené a zajeli nějaké dobré časy, tak že s tím jsem spokojený," prohlásil Henning po skončení rally, kde jel opět stylem buď, anebo.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy