Martin Trdla - Best Of foto 2008

Škoda | foto: www.rallyzone.cz | Trdla, Martin

Sezona 2008 v automobilových soutěžích je již minulostí. Se svým fotoaparátem jsem navštívil většinu našich i několik zahraničních soutěží, ze kterých Vám přináším galerii toho nejlepšího.

Uplynulý rok se nesl ve znamení velkých soubojů a atraktivní podívané na naší soutěžácké scéně. Díky zásahům naší automobilové federace se stalo malé mistrovství sprintrally daleko atraktivnější a zajímavější jak pro oko diváka, tak i pro samotné účastníky a týmy, než prestižní Mezinárodní mistrovství České republiky. FAS to chce jistě změnit, proto již nařídila určité opatření. Na to, zda přinesou očekávaný efekt, si budeme muset ještě nějáký ten měsíc počkat.

Do paměti všech motoristických příznivců se ale rok 2008 zapsal i černým písmem. Tragédie, které se na několika soutěžích odehrály zastíní vše, co se doposud stalo. U nás mám namysli tolik propíraný Pražský Rallysprint a zejména RZ13 při Horácké Rally Třebíč, která nám “vzala” talentovanou a sympatickou posádku Miroslav Levora - Pavla Třebínová. Zvláštní věc, nad kterou mi zůstává rozum stát jsem zjistil až dlouho po havárii a je zachycena na fotce č. 4 ve fotogalerii. Na té jsem tuto posádku, jako jedinou, fotil se zvláštně načervenalou oblohou navečer při Valašské Rally 2008.

Kompletní fotogalerii si můžete prohlédnou zde.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy