Rally festival v San Marinu

Maricsek, Miklós - Rubóczky, Attila | foto: www.rallyzone.cz | Trdla, Martin

Kdo nezažil jedinečnou dobu vozů skupiny B, nebo stále vzpomíná na první speciály WRC, pozor! Máte jedinečnou šanci vidět tyto speciály opět na rychlostních zkouškách a nejen ty, ale i mnoho dalších vozů nedávné soutěžní minulosti.

Ano, sedmý ročník Rally Legend je za dveřmi. Ve dnech 8. – 9. října se rozezvučí v San Marinu motory soutěžních vozů a za volantem nebudou chybět zvučná jména soutěžního sportu.

V letošním ročníku přicházejí organizátoři k jedné a pro fanoušky skvělé změně. Na start se smějí postavit speciály WRC, které byly homologovány nejpozději k 31. 12. 1999. a tak bude k vidění i několik prvních WRCéček. A kdo se za volantem těchto speciálů objeví? Z výčtu jmen můžeme zdůraznit Finy, Juhu Kankkunena (Subaru Impreza WRC), Marcuse Gronholma (Peugeot 206 WRC), nebo Itala Piera Liattiho (Subaru Impreza WRC), či Snadra Munariho (Toyota Corola WRC).

Legendární skupina B bude zastoupena mnoha speciály, za jejichž volanty se představí například „Mikki“ Biassion (Lancia rally 037), nebo Jimmi McRae (Opel Ascona 400), či u nás známý Giuseppe Volta (Lancia rally 037). Kromě těchto zmíněných speciálů se na startu objeví i Lancia Delta S4, Audi Quatro S1, Fiat 131 Abarth a mnoho vozů Porsche různých specifikací.

Česká republika bude mít na startu také zastoupení. Richard a Alena Vojíkovi představí Morris Mini Cooper S a Jiří Trojan s Karlem Machem mladoboleslavskou legendu Škodu 130RS. Více informací k soutěži na www.rallylegend.com.
                               
                                  KOMPLETNÍ SEZNAM PŘIHLÁŠENÝCH POSÁDEK 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy