Fabia S2000 už i jako model

Škoda Motorsport | foto: Škoda Auto

Pražská firma Abrex, zabývající se především výrobou modelů značky Škoda, přichází na trh s netrpělivě očekávanou novinkou – Škodou Fabia S2000 v měřítku 1:43.

Ačkoli na oficiálních stránkách výrobce zatím v nabídce chybí, od začátku listopadu lze zmenšeninu Fabie předobjednávat ve specializovaných e-shopech, a to nejen v České republice. Výrobce, který již v minulosti úspěšně uvedl na trh model Fabia WRC, tak plní přání mnohých sběratelů.

Jak už bývá zvykem, první miniatury mají tovární zbarvení, konkrétně se jedná o modely Fabie z Monte Carla 2009, kde si český speciál odbyl svou úspěšnou premiéru. K dostání je ve dvou verzích, a to jak se startovním číslem 6 a posádkou Kopecký – Starý, tak s číslem 3 a posádkou Hänninen – Markkula.

Máte-li zájem si model předobjednat, navštivte například internetové stránky http://svet-aut.cz/skoda-fabia-s2000-rally-2009-abrex-p-9374.html , kde modely seženete za 460 Kč. Bohužel, malý objem výroby nedokáže plně pokrýt poptávku, a tak nezbývá, než si při objednávání pospíšit.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy