Petr Zedník: Jsem rád, že proháním mladší kluky

barum rally zlín | foto: www.rallyzone.cz | Turovský, Roman

EXKLUZIVNÍ ROZHOVOR: Po Barum rally následovala desetidenní oprava vozu a start ve Vyškově.

Přečtěte si další pokračování rozhovoru s Petrem Zedníkem. Jak to tak vypadá, tak ani Vyškov nemáte daleko? „Je to pro nás opět domácí soutěž,“  Někteří jezdci si tratě ve Vyškově pochvalují, jiní méně. Jak je to u Vás?  "Tratě jsou zde příliš rychlé a to nevyhovuje naší Fiestě. Mám rád technickou trať a to se ve Vyškově nenajde. Obzvláště letošnímu,“ Ono najít v okolí Vyškova technickou trať je poměrně problém. „Samozřejmě, že se těžko hledají tratě, ale Vyškov letos byl hrozný. Rychlé a pak to zpomalíme přes pole. No co to je,"


Pojďme na souboje na trati. Po celou dobu soutěže jste se  bojoval s Dohnalem, Dunovským, Novákem. Ale Jan Dohnal převyšoval. Dá se mu stačit? "Měl nový motor ve svém Cliu a sekundovat se mu nedalo,“ Kde tedy hledat příčiny ztráty? „Jeli jsme celkem rychle. Pak ale praskly výfukové svody a výkon byl o poznání horší než na Barum rally, ale celkově jsme s výsledkem spokojeni,“ Vyškov máte za sebou, jaké je tedy vaše hodnocení soutěže? “Celkově jsem rád, že proháním mladší kluky. Moc pěkně jsem si zazávodil. Byla to bitva do posledních metrů. Soutěž je to domácí, tak nemůžu moc kritizovat ale celkově se mi to opravdu líbilo,“

Petr Zedník s Milanem Pražákem skončili na Admiral Rally Vyškov na čtvrtém místě ve třídě. Ztráta na třetího Václava Dunovského byla deset vteřin, a na druhého Antonína Nováka třináct. Jan zvítězil o minutu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy