Běhálek Bohemku nedokončil

rally bohemia | foto: www.rallyzone.cz | Turovský, Roman

Posádka týmu Běhálek Sport ve složení Daniel Běhálek a Petr Černohorský s vozem Subaru Impreza WRX STi N12B absolvovala neúspěšně poslední podnik MMČR v Rally, který se konal v okolí Mladé Boleslavi v rámci Rally Bohemia.

Mladoboleslavskou soutěž provázely problémy s počasím. Středeční a páteční seznamovací jízdy musely být zkráceny. Posádky tak nemohly absolvovat seznamovací jízdy na rychlostních zkouškách v okolí Jablonce nad Nisou.

Pořadatelé nakonec rozhodli, že rychlostní zkoušky na severu Čech budou zrušeny. Daniel Běhálek a ostatní jezdci tak absolvovali během tréninku pouze Vineckou, Staroměstkou a Sosnovskou RZ.

Podle původního plánu se v pátek jela pouze Staroměstská RZ, kde Běhálek s Černohorským zajeli jedenáctý nejrychlejší čas.

V podobném trendu pokračovali i v sobotní části, kdy se jela třikrát Vinecká rychlostní zkouška a boleslavskou soutěž zakončila superspeciálka v Sosnové.

Při třetím průjezdu Vincem však Běhálek se svým žlutým vozem Subaru Impreza WRX STi N12B přehnal své snažení a skončil ve svodidlech. Bohužel vylomené kolo nedovolilo posádce pokračovat, a tak vyšel Běhálek při posledním závodě bodově naprázdno.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy