Rally show 2009 je za dveřmi

Peták, Josef | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Již jen pár dnů zbývá do startu druhého ročníku RALLY SHOW 2009, kdy se na všesportovním stadionu v Hradci Králové představí špičky české rally.

5. 7. od 9:00 se na všesportovním stadionu rozezvučí motory soutěžních vozů, kterým by měly vévodit dva speciály nejvyšší kategorie WRC. Za volantem Škody Fabia WRC by se měl objevit úřadující mistr republiky Roman Kresta a za volantem její předchůdkyně Octavie WRC Slovenský jezdec Igor Drotár. Pestré startovní pole by také měly obohatit dva speciály S2000. Josef Peták s osvědčeným Peugeotem 207 a Karel Macek s jediným exemplářem Toyoty Corolla S2000 jezdícím na evropských tratích. Výkonné produkční čtyřkolky by měli představit Daniel Landa nebo Milan Liška, oba Mitsubishi Lancer. Špičkové dvoukolky Renault Clio S16000 a Citroen C2 R2 Max by měli být viděny v rukou Jana Dohnala a Lukáše Pondělíčka.

Více informací o Rally show, jejíž součástí je i v letošním roce Autosalon show, programu, vstupném a doprovodném programu se dozvíte na webu pořadatele www.rallyshow.cz.

                 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy