Rally Bohemia v jiném termínu i se změnami

Rally Bohemia (CZE) | foto: www.rallybohemia.cz

Letošní již XXXVI ročník populární rally Bohemia se bude konat v netradičním, tentokrát podzimním termínu 16. – 17. října. Pořadatelé vyměnili zažitý červencový termín soutěže proto, aby se na své domácí soutěži mohl objevit kompletní tovární tým Škoda Motorsport.

Co se týká tratě, tak ta by měla doznat několik zásadních změn. Diváci by neměli přijít o tradiční rychlostní zkoušky soutěže jako Sychrov, Navarov ani o městskou rychlostní zkoušku v Mladé Boleslavi či velmi populární paralelní rychlostní zkoušku na Autodromu Česká Lípa v Sosnové.

Městská rychlostní zkouška v historickém centru Mladé Boleslavi by měla získat na atraktivnosti, protože se ji pořadatelé rozhodli zařadit až na úplný závěr první páteční etapy a tentokrát by se měla jet v obráceném směru. Paralelní superspeciálka v Sosnové by měla být zařazena na konec druhé sobotní etapy a měla by být vyvrcholením soutěže.

Rally Bohemia bude v letošním roce opět součástí Mediasport Mezinárodního Mistrovství České republiky v rally a také evropského poháru regionu central. Aktuality o soutěži můžete sledovat na novém webu soutěže www.rallybohemia.cz.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy