Meeke: Ve Zlíně vyhraje Kopecký

rally ypres | foto: www.ircseries.com

Vedoucí muž průběžného pořadí Intercontinental Rally Challenge, Kris Meeke, si myslí, že na nejvyšší stupeň na domácí Barum Czech Rally Zlín vystoupí Jan Kopecký.

27 letý rodák z Opočna a jezdec továrního týmu Škoda, který je v seriálu IRC průběžně na druhém místě, sice ještě žádnou soutěž tohoto seriálu nevyhrál, ale britský pilot prohlašuje, že právě na domácí soutěži a s tovární Fabií S2000 bude těžké českému jezdci stačit. "Jan předvedl svou rychlost již na belgické Ypres rally a jsem si jistý, že na domácí trati nebude nikdo rychlejší než on," prohlásil Meeke. "Zná ten závod velmi dobře a bude chtít ukázat, že je nejlepší český pilot," uzavřel jezdec týmu Peugeot UK.

                         Naplní dvojice Jan Kopecký - Petr Starý slova Krise Meekeho?

Jan Kopecký z dosavadních čtyř startů vytěžil jedno čtvrté a tři druhá místa. Jediné vítězství pro značku Škoda v letošním roce získal Janův týmový kolega, finský pilot Juho Hänninen, který zvítězil v Ruské rally.  "Jsem si jistý, že barumka pro nás bude parádní závod a strašně se na něj těším. Rozhodně bych chtěl pozvat všechny fanoušky, aby se přišli podívat," řekl Jan Kopecký.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy