Rally Bohemia hlásí první přihlášené posádky

Hanninen, Juho | foto: Tomáš Urban, RallyZone.cz

Za necelé tři týdny se při XXXVI ročníku Rally Bohemia, která je opět součástí Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, rozhodne o titulu mistra republiky.

V tuto dobu se v seznamu přihlášených objevuje více jak třicet přihlášených posádek, mezi kterými můžeme najít několik zajímavých jmen. Při pohledu na průběžně aktualizovaný seznam, potěší fanoušky účast obou továrních jezdců Škody Motorsport Jana Kopeckého a Juho Hänninena, či hlavního adepta na titul Romana Kresty. V seznamu nechybí ani Pavel Valoušek, který by se stejně jako na Barum Czech rally Zlín měl objevit v barvách Delimax Teamu. Zda to bude s osvědčeným mitsubishi či jiným speciálem, zatím není známo.

Zahraniční konkurence je zatím oproti zlínské soutěži velmi strohá. Kromě finského jezdce továrního týmu Škoda se v seznamu objevuje ještě jeden seveřan. Švédský jezdec Patrik Ottoson, který do Mladé Boleslavi přiveze Citroen C2 R2. Zda tyto dva zahraniční mohykány, doplní mimo další naše špičkové soutěžáky někdo další ze zahraničí, můžete sledovat na průběžně aktualizovaném seznamu přihlášených posádek na webu pořadatele soutěže.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy