Pojede Jaroslav Orsák v nové sezóně Fabii S2000?

Orsák, Jaroslav | foto: Tomáš Urban, RallyZone.cz

Známá společnost K.I.T. Racing už má ve svých dílnách Fabii S2000.

Pojede Jaroslav Orsák v nové sezóně Fabii S2000?

Známá Napajedelská společnost K.I.T. Racing už má ve svých dílnách Fabii S2000.

Nedávno byla z Mladé Boleslavi dovezena Škoda Fabia S2000 do Zlínského K.I.T. Racingu. Jedná se o karoserii s číslem 22. Tedy nový stroj v bílé barvě.

Na konkurenčním webu se objevily fotografie této Fábie s polepem Orsák - Vajík na sklech a blatnících. Můžeme tedy jen spekulovat, zda to něco znamená. Po zisku titulu ve sprintovém mistrovství  se přesunuje posádka Orsák - Vajík do Fabie S2000 a pojede s ní kompletní český mistrák?

Další informací je, že vozidlo absolvuje Rally Monte Carlo (IRC) 2010. Kdo připadá za její volant? Pavel Valoušek - vzhledem k tomu, že jsou peníze až na prvním místě, tak to není příliš pravděpodobné. Miroslav Tarabus - loni jel s Fiatem Punto S2000 soutěže MS, Fabii si osahal na Vsetíně, ale spíše to vypadá jen na MMČR. Josef Béreš - opět ty peníze. Guy Wilks, nebo že by Toni Gardemeister? Vyskytly se takové spekulace, že Toni se vrací. Feddy Loix nebo třeba Wittmann jr. ?

Necháme se překvapit. Monte Carlo 2010 startuje 19. ledna. Do té doby bude určitě minimálně jedna ze dvou otázek zodpovězena.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy