Loprais vyráží na Dakar, Štajf na Monte Carlo

Štajf, Vojtěch | foto: Subaru Czech Rally Team

Na včerejší tiskové konferenci Loprais Tatra teamu, která se konala v pražské restauraci Konvikt na Starém městě, zazněla z úst loňského člena tatrováckého týmu a navigátora Vojtěcha Štajfa, zajímavá novinka.

Vzhledem k nedávnému zranění nebyl jezdci Subaru Czech rally teamu start na nejtěžší dálkové soutěži planety doporučen a tak sedmý muž letošního ročníku Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally mění plány. Pojede další legendární soutěž, tentokrát klasiku, rally Monte Carlo.

"Po svém zranění v posledním ročníku jsem zatím pár věcí přehodnotil, také čekáme přírůstek do rodiny a bylo by jistě vhodnější být po celou dobu v Evropě. A protože mi doktoři sdělili, že extrémní nadmořské výšky nedělají mojí hlavě, stižené otřesem mozku, moc dobře, vhodnější bude asi pobyt u moře. A u moře je Monte Carlo.

Takže je to jasné – zatímco v roce 2009 jsem se zúčastnil nejslavnější dálkové rallye, v lednu 2010 se zúčastním nejslavnější klasické rallye na světě. Moje vztahy s Alešem a všemi členy týmu byly a zůstávají naprosto perfektní a kdo ví, jednou se na Dakar třeba znovu vrátím a budu se snažit být Alešovi k dispozici. Teď přeji všechno nejlepší a hodně zdaru Jarovi Miškolcimu a věřím, že svou roli zvládne perfektně. Klukům přeju, aby měli v kabině vždy pohodu a nechytala se jich ponorka," řekl Vojta Štajf.

zdroj:www.loprais.cz

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy