Tomáš Kostka pojede mistrovství ČR ve sprintrally s Citroenem C4 WRC!

Kostka, Tomáš | foto: www.tomas-kostka.com

Tomáš Kostka pojede letošní domácí mistrovství ve sprintrally se spolujezdcem Miroslavem Houštěm a vozem nejvyšší kategorie, kterým je Citroen C4 WRC.

V minulém týdnu si zlínský pilot auto nedaleko Milána vyzkoušel a nyní už se chystá na premiéru s vozem WRC při Rally Vrchovina, která je prvním podnikem mistrovství ve sprintech a pojede se o nadcházejícím víkendu.

S podporou Tomášových partnerů se bude zlínská posádka snažit o co nejlepší výsledek v absolutní klasifikaci letošního ročníku mistrovství ČR ve sprintrally a v plánu je i start na IRC Barum Czech Rally s Fabií S2000, která se jede opět v rámci Intercontinental Rally Challenge.

„Letošní sezona bude pro mě odlišná, protože poprvé pojedu nějaký šampionát v rally, navíc s vozem, který patří k nejlepším. Auto jsme s Mirkem již vyzkoušeli a je radost ho řídit, budu se s ním snažit dosáhnout nejvyšších příček a co nejlépe tak propagovat naše partnery. Měl bych startovat také opět v MMČR cestovních automobilů na okruzích s Mercedesem C-Klasse DTM, se kterým budu chtít získat mistrovský titul“ doplnil Tomáš Kostka.

 

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy