Na úterní podvečer je připravena autogramiáda předních posádek barumky!

barum rally zlín | foto: Archiv RallyZone.cz

Pořadatelé mezinárodní automobilové Barum Czech Rally Zlín připravili ve spolupráci s Obchodním centrem Zlín na Kvítkové ulici pro početné zástupy fanoušků autogramiádu předních jezdců letošního třiačtyřicátého ročníku této populární rally, která je součástí FIA Mistrovství Evropy v rally (ERC) a Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally 2013 (MMCR). Autogramiáda s doprovodným programem se uskuteční v úterý 27. srpna od 16.30 hodin, samotná autogramiáda začíná v 18 hodin.

Podpisy velkých jezdeckých hvězd letošní barumky můžete získat s předstihem a setkat se se svými oblíbenci v předstihu před samotnou rally. Máte opravdu jedinečnou možnost k setkání se svými oblíbenými posádkami a získat do své sbírky cenné autogramy. Velkým tahákem pro všechny fanoušky bude účast továrních jezdců Škoda Motorsport, podpisy rozdají Jan Kopecký a německý pilot Sepp Wiegand. Dále se představí dvojnásobný světový šampion PWRC Toshihiro Arai z Japonska a chybět nebudou ani zástupkyně něžného pohlaví a dvě rivalky Dámského poháru v evropském šampionátu, a to Molly Taylorová z Austrálie a Jekatěrina Stratievová z Bulharska.

Z českých jezdců se v Obchodním centru Zlín vedle dvojnásobného vítěze barumky Jana Kopeckého dále představí pětinásobný český šampion a trojnásobný vítěz zlínské rally Roman Kresta, dále letošní „černý kůň“ Tomáš Kostka, který pojede poprvé s vozem nové kategorie R5. Účast na autogramiádě přislíbili dále Jaromír Tarabus, Antonín Tlusťák, Jaroslav Orsák, dvojice továrních jezdců francouzské automobilky Renault Germain Bonnefis, Robert Consani, ale i další. V doprovodném programu je připravena atraktivní módní přehlídka módního salonu Blue Rose a atraktivní vystoupení orientálních tanců po vedením Jany Norkové. Organizátoři autogramiády připravili i hokejové překvapení! Navíc od dopoledních hodin bude pro děti na parkovišti před vchodem do obchodního centra připraven skákací hradhrad realitní kanceláře Century 21.

Na parkovišti před obchodním centrem budou vystaveny soutěžní vozy Škoda Fabia Super 2000, za jejichž volanty usednou při barumce Antonín Tlusťák a Jan Jelínek. Příznivci rallysportu si mohou prohlédnout rovněž vůz Mitsubishi Lancer EVO IX Martina Březíka. Nezapomeňte v úterý 27. srpna zavítat do zlínského Obchodního centra na Kvítkové ulici (naproti parkovacího domu), kde se můžete správně naladit na blížící se motoristický svátek v České republice! 

Program úterního odpoledne – 27. srpna 2013, Obchodní centrum Zlín na Kvítkové ulici (naproti parkovacího domu)

od 10:00 hodin – po celý den skákací hrad pro děti zdarma

od 14:00 hodin – vystavení závodních vozů Barum Czech Rally Zlín – Škoda Fabia Super 2000 Antonína Tlusťáka a Jana Jelínka

od 16:30 hodin – doprovodný program (módní přehlídka salonu BLUE ROSE, břišní tanečnice Jana Norková, hokejové překvapení) 

18:00 – 19:00hodin - autogramiáda posádek Barum Czech Rally Zlín (Jan Kopecký, Sepp Wiegand, Roman Kresta, Tomáš Kostka, Jaromír Tarabus, Toshihiro Arai, Antonín Tlusťák, Jaroslav Orsák, Germain Bonnefis, Robert Consani, Jan Jelínek, Miroslav Jakeš, Martin Březík, Molly Taylorová, Jekatěrina Stratievová).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy