Posádky Barum Czech Rally Zlín, zapojte se do testování!

Příležitost pro posádky účastnící se 44. ročníku Barum Czech Rally Zlín zapojit se do testování bloku pro spolujezdce!

Testování závodní techniky před soutěžemi, případně přímo na soutěžích je v rallyovém světě běžnou praxí. Stačí si připomenout nedávnou EPLcond Rally Agropa Pačejov, na jejímž startu se objevilo mnoho posádek s jediným cílem, otestovat sebe i své soutěžní vozy před nadcházejícím vrcholem české soutěžácké sezony, 44. Barum Czech Rally Zlín. Právě dlouhodobě nejvýznamnější česká soutěž, zařazená i v letošním roce do prestižního seriálu mistrovství Evropy, se sama stane dějištěm ojedinělého testování, do kterého se může přihlásit každá ze startujících posádek.

Více již k pozadí a účelu testování prozrazuje jeho iniciátor, spolujezdec Jiří Švec: „Mnoho let jsem pro psaní rozpisu používal běžné bloky z papírnictví, které však postupem času přestaly odpovídat mým potřebám. To mě přivedlo k myšlence vytvořit vlastní blok, který by reflektoval požadavky a specifické potřeby spolujezdců. Chtěl jsem se přitom pokusit navrhnout takovou podobu bloku, která by nevyhovovala pouze mně, ale dokázala zaujmout i další spolujezdce. Začal jsem proto se zjišťováním jejich zvyklostí a potřeb a na základě shromážděných poznatků navrhnul základní koncept bloku, který přes řadu prototypů dospěl do podoby, jenž se nyní představuje soutěžácké veřejnosti. Nápad uspořádat testování v průběhu letošní Barumky se pak zrodil s cílem umožnit ostatním spolujezdcům vyzkoušet blok v ostrém nasazení, získat postřehy, náměty či kritické připomínky pro doladění jeho finální podoby a zároveň na základě prvních ohlasů zjistit potenciální zájem o něj.“



Posádky, resp. spolujezdci, kteří by měli zájem zapojit se do testování a absolvovat nadcházející Barum Czech Rally Zlín podle „not“ zapsaných v bloku BP NOTE se mohou přihlásit zasláním e-mailu na adresu test@bpnote.com. V e-mailu musí být uvedena jména obou členů posádky, startovní číslo, třída a typ vozu, se kterým posádka absolvuje Barum Czech Rally Zlín 2014 a dále kontaktní údaje v podobě e-mailu a telefonního čísla. Uzávěrka pro přihlašování je stanovena na čtvrtek 21.8. 2014 ve 20:00. Z obdržených přihlášek bude následně vybráno 5 posádek, které budou obratem kontaktovány a bude s nimi domluven způsob předání testovacích bloků a další podrobnosti. Do testování se mohou hlásit posádky všech objemových tříd, šance na výběr jsou pro všechny rovnocenné!

Podrobné představení bloku BP NOTE a detailní podmínky testování můžete nalézt na webových stránkách www.bpnote.com, případně na Facebooku www.facebook.com/bpnote.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy