Silvestr rallyshow ukončila sezónu

Mikuláštík, Silvestr | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Definitivní tečku za sezónou 2014 na moravské straně naší republiky udělala Silvestr rallyshow, která se jela den před koncem roku.

Možnost klouzání na uzavřené trati ve Valašské Bystřici využili mladí i starší, čeští i slovenští jezdci. Za mnohé jmenujme například Michala Babičku a Milana Gregušku na Mitsubishi Lancer nebo „divočáky“ Jaroslava Podešvu a Silvestra Mikuláštíka v Subaru Impreza, kteří neumějí jezdit rovně, nýbrž vždy „dveřmi napřed“.

 

K vidění bylo i krocení škodovek v podání Petra Vraje juniora i seniora a také Rosti Kovařčíka.

Celá akce se nesla ve veselém duchu a kromě sezení za volantem plechových miláčků, jezdci pokoušeli zkrotit i plastového oře. Organizátor akce „Silvero“ Mikuláštík totiž pro startující připravil i dvě divoké jízdy na lyžařském svahu pod Búřovem. Plastové boby byly pro většinu z účastněných těžkým oříškem a doplňkovou cenu „zimní kaskadér“ získal Jaroslav Podešva za nejvíce předvedených nechtěných šulibečků.

I na Silvestr rallyshow 2014 se rozdávaly poháry –ve dvoukolkách byl nejrychlejší Petr Vraj, v absolutní klasifikaci získal 3. místo Jaroslav Podešva, 2. místo Petr Vraj junior a vítězství si odvezl Michal Babička.  

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy