Prohlášení organizačního výboru Rally Bohemia

Rally Bohemia (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Organizační výbor Rally Bohemia vydává prohlášení reagující na některé nepravdivé informace a spekulace, které se nyní objevují.

Vzhledem k tomu, že se v minulých dnech objevily některé neúplné, nepravdivé či spekulativní informace o Rally Bohemia, rozhodl se na ně organizační výbor soutěže reagovat.

Přípravy Rally Bohemia 2016 a její uspořádání je momentálně velmi složité vzhledem k určení termínu v kalendáři, který byl za poslední měsíc několikrát změněn ne vinou pořadatele. Organizační výbor Rally Bohemia ve spolupráci s partnery soutěže musí nyní posoudit, zdali je reálné v rámci potřebných a daných lhůt podnik uspořádat v novém termínu.

Podnik jako takový a jeho podoba na rok 2016 se aktuálně intenzivně řeší s ohledem na určený nový termín. Úplné vyjádření organizačního výboru Rally Bohemia nebude k dispozici dříve než 13.11.2015. Tuto informaci mají všechny zainteresované strany, proto je v tuto chvíli zbytečné uvádět či zveřejňovat neúplné, či zavádějící informace, které mohou Rally Bohemia poškodit.

Děkujeme za pochopení a věříme, že se nám v této složité situaci, do které jsme se dostali ne vlastní vinou, podaří uspořádat Rally Bohemia i v roce 2016 a pokračovat v tradici, která již trvá více než 42 let.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy