Honza Černý představuje promo video

Valašská Rally (CZE) | foto: Lukáš Staněk, RallyZone.cz

MOGUL Racing Team představil nové promo video, v němž si zahrála posádka Jan Černý – Petr Černohorský se Škodou Fabia S2000.

Honza Černý s MOGUL Racing Teamem se nejen pilně připravuje na další soutěž MČR v rally, kterou bude Rallye Český Krumlov, ale myslí také na své fanoušky a i na další nadšence motorsportu, kteří ještě třeba neobjevili kouzlo rallysportu. Právě pro takové tým připravil nové promo video, které profesionální studio připravilo k propagaci MOGUL Racing Teamu a rally jako takové. Pokud jste i vy fanouškem MOGUL Racing Teamu, tak si video určitě nenechte ujít a případně sdílejte mezi své přátele a nezapomeňte se přidat k týmu a Honzovi Černému na sociálních sítích.

Jan Černý, jezdec MOGUL Racing Teamu: „Rally, to nejsou jen rychlostní zkoušky a psaní rozpisu, ale i práce pro naše partnery a jejich podpora. Snažíme se tak odvděčit se všem, kteří nám pomáhají v naší cestě za splněním motoristického snu. Jsme vděční za podporu všech našich partnerů v čele se značkami MOGUL a Benzina, a právě jim a našim fanouškům je nové video věnováno. Budeme rádi, když se třeba díky tomuto videu někdo další rozhodne k výletu na nějakou soutěž v České republice a stane se naším fanouškem a fanouškem krásného sportu, kterým rally bezpochyby je. Užívejte si a fanděte nám na blížící se Rallye Český Krumlov.“

 

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy