Rally Vsetín získala dalšího silného partnera

Rally Vsetín (CZE) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

XIII. ročník BONVER PARTR Rally Vsetín, který se uskuteční ve dnech 14. – 15. října 2016, se zabarví do tradičních barev španělského výrobce olejů, společnosti REPSOL. Stane se tak díky nově započaté spolupráci vsetínských pořadatelů a společnosti NIKEY s.r.o.

Po společnosti BONVER získal organizační tým Rally Vsetín dalšího strategického partnera. Tím bude společnost NIKEY s.r.o., výhradní dovozce kompletního portfolia světoznámých olejů REPSOL. Spojení motoristického sportu a značky REPSOL má dlouholetou tradici. V sezonách 1996 – 1997 závodil v barvách Repsolu tovární tým Fordu, když byl týmovým jezdcem Španěl Carlos Sainz. Následně se logo španělských olejů objevovalo i ve spojení s továrním týmem Seatu Sport. A v poslední době jsou zvyklý loga Repsolu vídat hlavně fanoušci Moto GP ve spojení s týmem Repsol Honda a jezdci Marcem Marquezem a Danim Pedrozou. Marquez je šampionem kategorie Moto GP z let 2013 a 2014, za titulem míří i v letošní sezoně. 

„Jsme hrdí na to, že zástupci této značky, která má dlouholetou závodní tradici na Dakaru, ve WRC a Moto GP si vybrali právě naši rally k prezentování kvality olejů a maziv REPSOL. Věříme, že toto partnerství vydrží i pro další sezony,“ říká ředitel soutěže Petr Gryger.

Nejlepší posádky díky této spolupráci dostanou vouchery na odběr olejů a maziv REPSOL. Naše hostesky je předají prvním třem posádkám v absolutním pořadí a nejrychlejší dvojici v rámci MČR historických automobilů. 

BONVER PARTR Rally Vsetín odstartuje v sobotu 15. října v 8:30 hod., první vozidla budou očekávána na cílové rampě u Autosalonu Škoda, Samohýl Motor Zlín v 16:35 hod. Už v pátek se ovšem před autosalonem uskuteční předstartovní show s představením pozvaných posádek (19 – 20:30 hodin).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy