RI Okna rally tým se představí v sobotu na Čepkově

Mikuláš Rally (CZ) | foto: Jan Dušek, RallyZone.cz

Již čtrnáct dní probíhá v nákupním centru na Čepkově prezentace hokejové benefice XI. RI Okna Rally Ice Tour, která se bude konat 9. února od 16. hodin na Zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně.

V pasáži nákupního centra Čepkov je od začátku ledna k vidění mimo jiné výstava fotografií s tématikou rally Jana Duška a rally Dakar Ondřeje Záruby, ale také několik soutěžních speciálů rally včetně mistrovského vozu Mitsubishi Lancer Evo IX posádky RI Okna rally týmu ve složení Jan Jelínek a Petr Ingr. A právě této posádce bude patřit sobotní dvouhodinový blok, který startuje na Čepkově od odpoledních šestnácti hodin.

„Součástí akce bude autogramiáda nás a našich hostů. Pozvali jsme si kamarády, kteří na soutěžních tratích nejsou rozhodně žádnými nováčky a patří do užší rallyové špičky. Miroslav Jakeš bojoval na letošní barumce do poslední chvíle s účastníkem Mistrovství světa v rally Dani Sordem o třetí příčku se Škodou Fabia R5 a Martin Březík je trojnásobným mistrem ČR v rally ve třídě 3 a loni rovněž přesedl do vozu s okřídleným šípem ve znaku,“ představil hosty autogramiády pilot Jan Jelínek. V průběhu autogramiády i besedy s těmito piloty bude k dispozici také závodní trenažer Hyundai I 20WRC. Příchozí diváci tak budou moci na vlastní kůži vyzkoušet pocity soutěžního jezdce. „Jak je při akci na Čepkově zvykem, připravena bude ibezplatná ochutnávka produktů z Vinařství Kněží Hora, které je jedním z partnerů našeho týmu,“ láka milovníky vína na Čepkov Jelínek .

A co bude vlastně zlatým hřebem sobotního odpoledne s rally týmem RI Okna ? ,,Po zisku titulu ve třídě 3 jsme hodně uvažovali, zda pokračovat dále se stávajícím vozem, nebo se posunout dále a zkusit se dostat v absolutním pořadí o něco výše,“ líčí trochu tajemně úřadující mistr České republiky rally ve třídě 3. „Nakonec přeci jen vyhrála druhá varianta, takže v sobotu oficiálně představíme vůz i plány pro novou soutěžní sezónu. Pokud se tedy chcete dozvědět více, přijďte v sobotu po šestnácté hodině za námi do nákupního centra na Čepkově,“ zve fanoušky nejen rally sportu na sobotní akci pilot RI Okna rally týmu Jan Jelínek.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy