BFGoodrich je potěšeno výsledkem z Monte

Ogier, Sebastien | foto: www.ircseries.com

Frederic Henry-Biabaud, ředitel pneumatikářské firmy BFGoodrich věří, že se investice do programu BFGoodrich Drivers' Team vyplácí, což dokázal Sebastien Ogier svým vítězstvím na Monte Carlu minulý týden.

Porota složená ze 16 francouzských žurnalistů vybrala Ogiera z pětičlenného finále. Do něho se dostal výběr z 75 jezdců. Letos je druhá sezóna projektu BFGoodrich a jeho šéf Henry-Biabaud potvrdil velkou spokojenost, která pochopitelně pramení z vítězství Ogiera v Monaku. Francouz startoval s Peugeotem 207 S2000 připravovaným týmem Kronos.


„Tento výsledek hodně vypovídá o schopnosti BFGoodrich Drivers týmu. Sebastien Ogier zakončil svým vítězstvím zatím nejzajímavější rally ze všech, kde jsme mohli tento projekt spatřit. Ještě před pár týdny byla šance Sebastiena na start na Monte něco jako malý sen. Ovšem po volbě 16 žurnalistů v Paříži na začátku měsíce ledna dostal šanci a plně ji využil, vyhrál tuto soutěž hned na první pokus,“ září Biabaud.


Další rally, kde uvidíme BFGoodrich Drivers Team, bude belgická Ypres Westhoek Rally. Ta proběhne ve dnech 19. až 20. června.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy