Rally Norway: Máca nakonec bez bodu

Semerád, Martin | foto: Sagner, Petr

Výlet mimo trať v poslední rychlostní zkoušce Norské rally, znamenal pro posádku Martin Semerád – Bohuslav Ceplecha na voze Mitsubishi Lancer EVO IX konec šancí umístit se na bodované příčce v P-WRC.

Jeden bod do hodnocení P-WRC  byl pro posádku Sherlog Racing Teamu velmi blízko. Před poslední vložkou patřilo posádce právě osmé místo zaručující jeden mistrovský bod. Jenže výlet do sněhové závěje, při které posádka dostávala auto na trať více jak půl hodiny, znamenal konec nadějím na bodovanou příčku. Mimo trať se alespoň jednou posádka objevila v každé ze tří etap, pokaždé se jí však podařilo vrátit auto na trať v kratším čase.

V dnešních dopoledních rychlostních zkouškách mladík prokázal svou rychlost, kdy zajížděl časy srovnatelné jako o mnoho zkušenější Martin Prokop.  Konečná desátá pozice mezi produkčními vozy tak určitě není zklamáním, nasbírané zkušenosti v takto náročné soutěži mladý jezdec v budoucnu určitě zúročí. Třeba již na další soutěži Mistrovství světa Cyprus Rally, kterou má Sherlog Racing v plánu.

          Martin Semerád - Bohuslav Ceplecha - Mitsubishi Lancer EVO IX Rally Norway 2009

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy