Bruno Magalhaes chce další starty v IRC

Magalhaes, Bruno - Castro, Mário | foto: www.ircseries.com

Portugalský jezdec Bruno Magalhaes by se letos mohl představit až na pěti podnicích Intercontinental Rally Challenge. Magalhaes pojede v rámci IRC určitě na Azorech a na Madeiře.

Do jeho programu se pokusí také přidat ještě tři další podniky z kalendáře IRC. Jezdec používá vůz Peugeot 207 S200, který je podporován importérem Peugeotu jeho země.

„Chtěl bych jet co nejvícekrát mimo Portugalsko. Kdyby to bylo možné, tak bych rád jel ve Španělsku na Rally Asturias, na Sanremu a ve Skotsku. Vše je ale o penězích, které se mi podaří od sponzorů získat. To je v současné době můj nevětší problém,“ přiznává Bruno.

Magalhaes vloni startoval na dvou podnicích IRC. V Portugalsku vedl až do doby, než sjel z tratě a ztratil tím tři minuty. Na Madeiře také vedl, poté ale dostal defekt a bylo po nadějích na vítězství. „Už vloni jsem ukázal dostatečnou rychlost. Myslím, že kdybych dostal letos možnost, tak bych možná mohl i vyhrát v IRC. Portugalský šampionát je pro mě velmi důležitý, protože mě podporuje místní importér Peugeotu. Já osobně bych si ale rád vyzkoušel i nějaké rally z kalendáře IRC,“ zakončuje povídání o svých plánech Portugalec.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy