Fabia pro Baumschlagera připravena

Škoda | foto: www.patriksandell.com

Škoda Fabia S2000 pro Raimunda Baumschlagera je připravena a rakouský mistr tak může odstartovat do víkendové Bosch Super Plus Rally.

V posledních dnech celý jeho tým pracoval na plný plyn, aby stihl dát vůz před startem soutěže dohromady. Po nehodě Patrika Sandella v Portugalsku, byl vůz prakticky nepojízdný a tak následná přestavba mohla ihned začít jen zásluhou výborné spolupráce mezi BRR a Škoda Motorsport . Včera již byl vůz hotov a rakouský pilot tak mohl absolvovat několik testovacích kilometrů s nově postaveným vozem. "Rád bych poděkoval Škoda Motorsport za spolupráci a za to, že není ohrožen náš projekt s Redbullem v MS," řekl Baumschlager.

Jak jsme vás již informovali, nadcházející soutěž bude především soubojem jezdců s dvěma speciály S2000. Loňského vítěze této rally Waldherra s VW Polo S2000 a Baumschlagera se Škodou Fabia S2000. "Vzhledem k tomu, že Bosch rally se jede na velice kluzkém povrchu, tak budeme především zkoušet některé nové věci," řekl Baumschlager po včerejším testu. Zde video z testu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy