Šéf Citroen Racing věří v Loebův titul

loeb, sebastian | foto: Citroën Sport

Šéf Citroen Racing Olivier Quesnel stále věří, že jeho jezdec Sebastien Loeb získá v letošním roce šestý titul mistra světa. Ale předpokládá, že se bude rozhodovat mezi ním a Hirvonenem až v poslední soutěži ve Walesu.

Po Loebově havárii v páteční etapě Polské rally, jezdec v následujících dvou dnech bojoval o zisk nějakého bodíku s velkou ztrátou a soutěž nakonec dokončil na sedmém místě.  Podruhé tak nechal zvítězit svého konkurenta Hirvonena, který se tímto vítězstvím dostal o jeden bod do čela šampionátu.

Po uplynulém víkendu, po kterém mají jezdci před sebou čtyři poslední podniky Quesnel prohlásil, že zisk titulu bude velmi obtížné získat, ale že tomu stále věří: "O zisku titulu Sebastiena Loeba jsem upřímě přesvědčen, protože Sebastien je pětinásobný šampión, získal 52 vítězství a je mentálně velmi silný," řekl. "Jsem si docela jist, že tato havárie nebyla jeho chyba. Ve Finsku by to měla pro každého být užasná rally, to samé platí o Austrálii a Španělsko by mělo více vyhovovat nám. Jsem si docela jist, že při poslední soutěži ve Walesu bude Sebastien k titulu velmi blízko," doplnil Olivier Quesnel.

 

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy