Brynildsen přesedne do Škody Fabia S2000

Valoušek, Pavel | foto: Tomáš Urban, RallyZone.cz

Pro Eyvinda Brynildsena skončila australská soutěž již na sedmé rychlostní zkoušce, na které odstoupil pro poruchu převodovky svého mitsubishi.

Norský jezdec, který jako první představil na českých tratích speciál S2000 (rally Bohemia 2007 absolvoval s Fiatem Grande Punto Abarth S2000), usedne ve zbývající části sezony do speciálu z Mladé Boleslavi.

Sám jezdec k této změně říká: "Již před startem jsme věděli, že australská soutěž je naší poslední s Mitsubishi Lancer Evo IX. Naším prvním startem bude rally Larvik a rally v Hamaru. V současné době také víme, že poslední soutěž šampionátu P-WRC, rally GB, pojedeme také s tímto vozem,". 

Auto, s kterým se na tratích rychlostních zkoušek Brynildsen objeví, bude stejné, s kterým startoval Pavel Valoušek na barumce. Tedy z dílen René Georges Rally Sport. "Škoda Fabia S2000 je velmi konkurenceschopné auto a já věřím, že s ním budu mít větší šance na dobré umístění. Auto je dobré zejména na asfaltu a v Larviku to s ním bude náramná legrace," doplnil 21 letý mladík.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy