Uvidíme Villagru a Munchi's i příští rok?

villagra, frederico | foto: Munich´s WRT

Federico Villagra je se svými vystoupeními v letošní sezoně WRC spokojený a doufá, že se na startech soutěží MS objeví společně s týmem Munchi‘s i příští rok.

Pro tým Munchi’s a Federico Villagru přišel čas na hodnocení letošní sezony již teď, závod před koncem roku. Pro Argentince a argentinský tým totiž byla Rally Catalunya poslední soutěží letošního ročníku. Dohromady se tak Villagra představil na osmi podnicích, z toho se mu podařilo šestkrát dosáhnout na body. 40letý Argentinec získal dohromady ve své doposud nejlepší sezoně v MS 16 bodů a byl příjemným překvapením.


„Pro nás to byla opravdu dobrá sezona. V Argentině a Řecku jsme získali dvě čtvrtá místa, za která nám přibyla opravdu spousta bodů. Bylo skvělé ukončit tak náročnou sezonu, zvláště kvůli finanční krizi, na skvělém osmém místě na španělských asfaltech. Dokázali jsme, že můžeme získat dost bodů i s pouze jedním nasazovaným vozem,“ vypráví Villagra.

Osmé místo z asfaltové Rally ve Španělsku a dvě čtvrtá místa,

to byly letošní vrcholy


Rok 2009 byl rokem, na který by Villagra rád v příští sezoně navázal. V současné době již běží jednání se sponzory a s M-Sportem: „Doufám, že se budeme ve WRC prezentovat i v příštím roce. Doufám, že bychom opět mohli nastoupit jako tovární tým. Snad již do Rally Wales GB bychom měli být chytřejší.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy