Wilks spojil síly se Škodou UK

Škoda Motorsport | foto: Škoda Auto

Britský importér mladoboleslavské značky Škoda oznámil, že na posledním podniku IRC, RACMSA Rally of Scotland, usedne za volant Škody Fabia S2000 trojnásobný britský šampión Guy Wilks.

Wilks usedne do vozu z dílen René Georges Rally Sport a  bude podporován britským importérem  Škody. Tím, že bude Wilks po skotských tratích vodit konkurenceschopné auto, bude „boj o Británii“ mnohem zajímavější. Jeho soupeři budou letošní vítěz IRC Kris Meeke. Dále mladá britská hvězda Adam Gould, který jako poslední v letošní sezoně pojede v barvách BFGoodridge Drivers, nebo bývalý britský a asijsko - pacifický mistr Alister McRae či skotský šampión David Bogi a irský šampión Keith Cronin.

Sám Guy Wilks ke svému startu se speciálem Škoda Fabia S2000 řekl: "Je to pro mě úžasná příležitost a já se strašně těším na soutěž v barvách Škoda UK. Skutečnost, že budeme soutěžit na domácí půdě a před domácími fanoušky je zvláštní, ale já se budu snažit jet na vítězství,".

"Škoda Fabia S2000 se ukázala jako jeden z vozů s nejlepšími výsledky v letošním ročníku IRC. Jsme rádi, že za nás pojede takový jezdec jakým Guy je a věřím, že bude bojovat o vítězství," řekl ředitel Škoda UK Robert Hazelwood.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy