Raikkonen do rally na stálo?

loeb, sebastian | foto: Citroën Sport

Zátím má Kimi jisto jen do konce příštího roku, ale i tak by to mohlo na konec vypadat. Se svým názorem se svěřil jeho spolujezdec Kaj Lindstöm. Záležet prý bude na tom, jak se bude Kimi během sezóny zlepšovat.

"Ano, myslím, že by ve WRC mohl zůstat i nadále, pokud by zaznamenal nějaké lepší výsledky," nechal se Lindström slyšet na otázku, zda by mohl Kimi Raikkonen v rally zůstat i po roce 2010. "Formuli 1 už poznal a nyní se opravdu těší na rally. Pokud bude jasné, že se zlepšuje a výsledky se budou dostavovat, myslím, že pro něj bude zajímavější pokračovat v rally."

Zatím má ale finský mistr světa formule 1 z roku 2007 jisté pouze starty na příští rok. V juniorském týmu Citroen má absolovat všech 12 podniků a na svých webových stránkách píše, že návrat do formule 1 nemůže v budoucnu vyloučit, ovšem jen s týmem, který by měl na zisk titulu.

Ve formuli 1 byl Raikkonen rychlý, ale náladový. Prosadí se i v rally?

V této souvislosti není také bez zajímavosti komentář šéfa týmu Citroren Olivera Quesnela z tohoto týden. Jak sám říká: "Nebudeme očekávat v jeho první sezóně nemožné, ale pokud bude jeho progres zřejmý a ukáže nám, že dokáže jezdit na správné úrovni, mohl by se potom objevit v našem prvním týmu."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy