Multimediální maratón přenosů z Monte Carla začíná

Škoda | foto: Škoda Auto

Úvodní podnik Intercontinental Rally Challenge, Rallye Monte Carlo startuje již zítra, na což se bezpochyby těší všichni fanoušci tohoto krásného sportu a hlavně pro ně je připraven unikátní multimediální balík.

Legendární Monte bude každý moci sledovat jak v televizi, na internetu, v rádiu, v tisku a také pomocí iPhone IRC aplikace.

Televize – Zásluhou promotéra seriálu, televizní stanice Eurosport, bude vysílání z Rallye Monte Carlo zahrnovat  čtrnáct hodin živých přenosů. Sledovat unikátní záběry z legendární soutěže budou moci fanoušci na Eurosportu, Eurosportu 2 a Eurosportu Asia – Pacifik. Na schéma televizních přenosů se můžete podívat na webu IRC, www.rally-irc.com.

Internet – Informace z dění v soutěži, novinky, výsledky, rozhovory a také aktuální fotografie budou veřejnosti k dispozici opět na webu www.rally-irc.com. A také na serveru www.rallyzone.cz, kde se vám budeme snažit přinášet výsledky a aktuality z dění v soutěži.

Rádio – Rally rádio, které je spíše známé z WRC, se dostává ke slovu i v IRC. Na webu www.rally-irc.com  bude zveřejněn odkaz na rádio, kde jsou v plánu živé přenosy, výsledky, online rozhovory z průběhu celé soutěže.

Tisk – Nedílnou součástí mediální prezentace celé soutěže je tisk, ve kterém se průběhu budou věnovat zejména francouzské a italské deníky, Le Journal  du Dimanche a La Gazzeta dello Sport. Otázkou je či se zmínka o účasti alespoň českých posádek objeví v některém z českých deníků.

iPhone – Novinkou pro fanoušky je možnost sledovat veškeré informace, výsledky, aktuality, pomocí aplikace iPhone IRC, která je volně ke stažení na Appstore.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy