Gardemeister chce v IRC s Puntem pokračovat

Gardemeister, Toni | foto: www.ircseries.com

Toni Gardemeister se vrátil do šampionátu Intercontinental Rally Challenge při 78. Rally Monte Carlo. Do cíle však tento sympatický Fin nedojel, na vině byl motor poškozený z předešlého kontaktu se sněhovou bariérou.

Gardemeister byl na průběžném desátém místě, když musel během poslední etapy odstoupit. Na vině byl motor Abarthu Grande Punta, který se poškodil při předchozím kontaktu se sněhovou bariérou. Toni se dostal s vozem mimo trať na předposlední zkoušce druhého dne.

"Bylo skvělé být zase zpět. Jsem rád, že jsem mohl opět spolupracovat s týmem Astra. Během soutěže nás neustále provázely menší problémy a moje rychlost také nebyla taková, v jakou jsem doufal. To bylo ale způsobeno tím, že jsem dlouho s žádným soutěžním vozem nejel," říká ke svému výkonu Toni.

"Chtěl bych během roku startovat v IRC častěji. Ale jako nejbližší možnou příležitost vidím rally na Sardínii, která se jede v červnu. Na závody v Jižní Americe nemáme jednoduše dostatečný budget," shrnuje svoji situaci Gardemeister.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy