Wilson: I přes starší vůz bude Grönholm na bedně!

Gronholm, Marcus | foto: Ford Motor Company

Týmový šéf Fordu, Malcolm Wilson, je zcela přesvědčen o úspěšnosti startu Marcuse Grönholma ve Švédsku. Wilson prohlásil, že nemá nejmenší pochybnosti o Grönholmově rychlosti.

Už vloni se "Magic Marcus", jak se Grönholmovi přezdívá, do MS v rally vrátil. Jednalo se o jeden start se Subaru Impreza WRC na rally Portugal. Před startem sezony 2010 se Fin rozhodl pro další návrat. Tímto startem si Marcus splní svůj sen, ještě jednou zažít zasněžené tratě ve Švédsku.

Také šéf Fordu, Malcolm Wilson, má sen, který by chtěl, aby se mu splnil. „Jsem si jistý, že Marcus bude ve Švédsku hodně rychlý! Stejně jako v minulosti bude ve skvělé formě. Dobře, možná už nemá pro rally takovou jiskru, jako jeho hlavní konkurenti, ale u jedné rally platí docela jiná pravidla.“

V roce 2007 Marcus ve Švédsku vyhrál

„Marcus zná narozdíl od jiných pilotů tratě RZ. Nemám žádné pochybnosti o jeho rychlosti, skončí na pódium,“ přednesl svoji představu Wilson. Marcus bude mít k dispozici vůz specifikace 2008. Není to nejnovější specifikace Focusu, ale Marcus ji zná a to by měla být výhoda. Startovat bude v týmu Stobart jako nominovaný jezdec na body týmu po boku Henninga Solberga.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy