P. G. Andersson: Všem děkuji za podporu

Andersson, Per Gunar | foto: www.swerally.se

Švédský pilot P. G. Andersson se stal na domácí trati švédské rally prvním jezdcem, který dokázal zvítězit v nově vypsaném šampionátu SWRC, pro speciály S2000. V historických tabulkách bude také zapsáno, že vítězství docílil s českým speciálem Škoda Fabia S2000 z dílen českého týmu JM Racing.

Domácí jezdec, navigován Andersem Fredrikssonem, byl na domácí trati pod velkým tlakem, z kterého jakoby si nic nedělal a od začátku soutěže se usadil na čele soutěže. Výborný výkon, který předváděl, byl podtržen nejen vítězstvím, ale také udělením cenný Abu Dhabi Spirit of the rally.

Sympatický švéd byl z podpory fanoušků, které se na domácí soutěži dočkal a partnerů, kteří mu umožnili start doslova nadšen. "Srdečně bych chtěl všem poděkovat za obrovskou podporu. Dovedla nás k jednomu z nejkrásnějších vítězství v kariéře," prohlásil Andersson. "Teď musíme jen doufat, že naše vynaložené úsilí nám napomůže k dalším možným startům v letošní sezoně. Zítra odlétám na čtrnáct dní do Thajska, ale budu na telefonu, pokud by chtěl někdo být mým sponzorem," doplnil s úsměvem P.G.  "Ale především chci všem ještě jednou vřele poděkovat za podporu," uzavřel nadšený vítěz SWRC.

foto: rallysweden.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy