Ostberg jezdcem Peugeotu v SWRC?

Ostberg, Mads | foto: Archiv RallyZone.cz

Už před časem Morten Ostberg (otec a šéf týmu Adapta) přiznal nabídku, kterou Mads obdržel od nejmenované automobilky, která by zaplatila starty Nora v MS. Zdá se, že se začíná celá situace vyjasňovat. Mads Ostberg testoval na začátku týdne dva Peugeoty 207 S2000 v Langres ve Francii.

Mladý Nor auto týmu PH Sport vyzkoušel na šotolině i na asfaltu, testů se účastnil i šestinásobný světový šampión, Sébastien Loeb, ten je partnerem týmu PH Sport. Auto, které Ostberg zkoušel v asfaltové specifikaci, jelo na letošní Rally Monte Carlo. Tehdy za jeho volantem seděl Sébastien Ogier.

„Vůz se hodně dobře řídí, rychle jsem se na něj adaptoval. Měli jsme k dispozici dvě rozdílná auta. Šotolinový speciál byl ve srovnání s asfaltovým trošku starší specifikace. Jsem absolutně přesvědčen, že Peugeot bude v SWRC konkurenceschopným,“ řekl Ostberg.



Zatím sice nebylo nic podepsáno, ale tým Adapta WRT jedná s Peugeotem o možném programu v SWRC. Definitivní rozhodnutí by mělo padnout před startem Rally na Novém Zélandu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy