Záplava S2000 na Ypres

rally ypres | foto: www.ircseries.com

Organizátoři Geko Ypres Rally mají stále na to, aby dosáhli svého cíle: 30 vozů S2000 na jejich asfaltové soutěži. Ypres se jede 24. až 26. června jako šestý podnik IRC.

V provizorní startovní listině čtyřicátého šetého ročníku této soutěže najdeme již dvacet osm vozů S2000. Vzhledem k tomu, že registrace do soutěže končí až v pátek, je Alain Penasse (manažér podniku) stále optimistický. Mohli by se nějaké vozy ještě přihlásit.

"Startovní listina je vskutku fantastická," říká Penasse. "Přihlášky přijímáme až do pátku, takže je tu stále možnost, překročit hranici třiceti vozů S2000. Bylo by to vůbec poprvé, co se na soutěži tolik těchto vozů sešlo."

Na Ypres nebude chybět špička IRC. S "es-dvoutisícovkami" pojedou samozřejmě Hänninen, Kopecký a Meeke. Tovární dvojice české automobilky by měly vůbec poprvé naostro  nasadit Fabie Evo II. Navíc nebudou chybět domácí matadoři Freddy Loix a Patrick Snyers, první se Škodou, druhý s Peugeotem. Letos poprvé v IRC uvidíéme i tovární tým Protonu. Pojedou za něj Chris Atkinson a Alister McRae.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy