Ogier by u Fordu dostal "až" třetí auto

Ford | foto: Ford Motor Company

Malcolm Wilson potvrdil, že současná jezdecká sestava Fordu ve složení Mikko Hirvonen a Jari-Matti Latvala zůstává i pro příští sezonu – bez ohledu na to, zda Sebastien Ogier přijde k Fordu, či nikoli.

Po oznámení informace, že Ford nabízí Ogierovi sedačku na příští sezonu se vyrojilo mnoho spekulací ohledně setrvání současné jezdecké sestavy Fordu. Na přetřes se vkrádala myšlenka, zda nebude některý z jezdců přesunut do týmu Stobart nebo Munchis. Ale všechny tyto domněnky vyvrátil Malcolm Wilson. "Není žádným tajemstvím, že Mikko a Jari mají u nás smlouvy na příští rok a budou také pokračovat," řekl šéf BP Ford Abu Dhabi WRT. "Máme myšlenku, jak sladit tyto tři chlapce (Hirvonen, Latvala, Ogier) v jednom týmu. Nevidím v tom žádný problém, vždy jsme byli schopni obtížné situace zvládnout," doplnil Wilson.

                                Přemýšlí Sebastien Ogier o své budoucnosti?

"Příští sezona pro nás bude velmi důležitá. Pojedeme s úplně novým autem (Fiesta) a chceme zopakovat výsledek z roku 2006, kdy jsme zvítězili mezi výrobci. Hledáme všechny možné způsoby, jak toho docílit a jeden z nich je ten, že jsme oslovili Ogiera, aby posílil náš tým," uzavřel Wilson.

Podle infromací od součaného zaměstnavatele (Citroen), by o mladíkově budoucnosti mělo být rozhodnuto do deseti dnů.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy