Duval pojede za Stobart v Německu

Rally Monte Carlo | foto: Stobart Motorsport

Francois Duval se objeví jako host ve Stobart M-Sport Ford Rally Teamu při Rally Deutschland. Belgičan pojede za volantem Fordu Focus RS World Rally Car a bude nominován na body pro tým.

Naposledy se Francois objevil v MS také s Fordem, konkrétně to bylo v roce 2008. Tehdy jel čtyři soutěže za Stobart a dvě za tovární BP Ford Abu Dhabi World Rally Team. Duval už jel v Německu sedmkrát, třikrát dojel druhý. Naposledy se zde představil právě v roce 2008 se Stobartem.

„Je od Malcolma (Wilsona) a Christiana (Loriauxe) z M-Sportu skvělé, že mi dali šanci jet opět za Stobart M-Sport Ford Rally Team. Doufám, že se nám vydaří i testy, které máme naplánovány na týden před Německem a já budu schopen v Německu získat dobrý výsledek. Je to hodně pěkná rally a vždy, když jsem zde jel, tak se mi podařilo získat dobrý výsledek, takže věřím, že se mi i letos zadaří,“
řekl Francois.

„Jsem nadšen, že zase můžu vidět Francoise za volantem Focusu RS WRC. Posílí Stobart v rozhodující fázi sezony, takže jsme moc rádi, že ho zde můžeme uvítat. V roce 2008 se nám dobře spolupracovalo a já věřím, že tomu tak bude i teď,“ řekl Malcolm Wilson.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy